Şehit Abdulkadir Yıldırım Ortaokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, topluma faydalı bir birey olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici öğretmen, personel öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir "Model Okul" olmaktır.

Misyon: Ülkemizin öğrenci eğitme ve yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak Ulu Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 06.50 - 18.20
Servis Bilgisi: Okulumuza kayıtlı servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi Dart Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak bilim fuarları
Proje Çalışmaları: Tübitak e-twinning

Telefon - (0342) 227 88 28

WEB - https://sehitabdulkadiryildirimoo.meb.k12.tr

Adres - Perilikaya Mahallesi 31 Nolu Sokak No13 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :ikili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz çevresinde genellikle 2 katlı evlerin bulunduğu ve Gaziantep´in Barak Yöresinden gelen insanların ikamet ettiği bir mahallede bulunmaktadır.

Adres - Perilikaya Mahallesi 31 Nolu Sokak No13 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Ulaşım Otobüs ile 15 dk il merkezine, 50 dk Karataş Mahallesine gidilebilmektedir. 60. Yıl, Ünaldı Perilikaya, Perilikaya Tugay dolmuşları ile okulumuza gelebilirsiniz. Aracınız olduğu taktirde bu süre şehir merkezine ve Karataş Mah. 15 dk civarı sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine : 4,6 km Karataş Mh. : 11,1 km